sâmbătă, 7 mai 2011

Cele mai energice si jucause animale

Astazi am decis sa va prezint cateva fotografii cu animale. Dupa parerea mea cele mai energice si jucause animale sunt caprele. Majoritatea stramba din nas la mirosul caprelor, dar mie imi plac pentru ca sunt niste animale vesele.






7 comentarii:

  1. tare tare frumusel este iedutul alb :)
    cred ca ai dreptate...caprele sunt simpatice si probabil ca nu intamplator au fost alese drept personaje de...poveste :))

    iti marturisesc ca mie imi plac mult magarii...:)
    pentru privirea lor si pentru ca pot duce multe dar stiu si sa se revolte...imi sunt dragi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) imi plac caprele dar magarii sunt si preferatii mei Pandhora, cand eram mic doream sa ma fac cioban pentru ca am vazut ca ciobanii au si magar. Chiar strangeam bani sa imi cumpar un magar

    RăspundețiȘtergere
  3. eee...lasa...nu fi trist...nu chiar toate visele se implinesc :))

    RăspundețiȘtergere
  4. acum sper sa imi cumpar un magar cand o sa ies la pensie si ma pot muta linistit undeva la tara

    RăspundețiȘtergere
  5. imi plac caprele (chiar daca nu consum lapte si branza); am gasit pe site-ul unei ferme de caprite niste poze superbe cu ieduti, mi-as fi luat unul ca animal de companie :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sophie, eu consum lapte branza si carne de capra, asta nu inseamna ca nu le indragesc. Nu sunt vegetarian, inteleg sacrificarea animalelor pentru consum, ceea ce nu inteleg este cruzimea fata de animale. Un obicei frumos este pomana porcului, prin care aduci o multumire pentru sacrificiul acestui animal. Nu inteleg in schimb vanatoare pentru trofee nu pentru carne.

    RăspundețiȘtergere
  7. iiii
    Aveam şi eu o căpriţă exact aşa!

    RăspundețiȘtergere